Raamdecoratie

Bij Follaets Painting vindt u een uitgebreid gamma aan gordijnen, lamellen of jaloezieën. Voor elk budget zoeken we een stijlvolle uitwerking op uw maat. We bespreken samen de uit te werken oplossing en bij akkoord werken we deze uit tot in de puntjes. We zijn zelf enkel tevreden als alles perfect is uitgevoerd.

Vraag een gratis raamdecoratie offerte aan en wij helpen je verder!

Offerte aanvragen

Gordijnen

Samen met u kijken we naar de functie van uw gordijnen. Wenst u nieuwsgierige blikken te vermijden en het licht nog binnen te laten of dienen deze te verduisteren. Met de gordijnen van Diaz geniet u tegelijkertijd van de warme sfeer en privacy.

Jaloezieën

De horizontale jaloezieën van Diaz zijn niet enkel erg functioneel, maar eveneens decoratief. Bovendien kan u deze personaliseren in verschillende kleuren. Ideaal voor kleine of grote raampartijen.

Lamellen

De lamellen of verticale jaloezieën zijn eveneens geschikt voor kleine en zelfs zeer handig voor grote ramen. Ook hier heb je als klant keuze in alle kleuren en maten. De lamellen zijn eveneens bruikbaar voor speciale raamvormen omdat je ze kan inkorten of de rails in een bepaalde positie buigen.