Vloerbekleding

Ben je op zoek naar geschikte vloerbekleding of is je vloer aan vernieuwing toe? Follaets Painting heeft een uitgebreid aanbod aan vinyl, linoleum, tapijt, ESD, … vloeren in zowel rol als tegelvorm. Onze professionele plaatsers staan garant voor een vakkundige afwerking met oog voor detail. Onze bezorgdheid is dat u nog jarenlang zal kunnen genieten van uw nieuwe vloer.

Vraag een gratis vloerbekleding offerte aan en wij helpen je verder!

Offerte aanvragen

Tapijt

We bieden een ruime keuze in vast tapijt. Kom gerust even langs in onze showroom om een gefundeerde keuze te maken in het assortiment. Sta gerust ook even stil bij de anti allergische types vloerbekleding. We staan u graag met raad en daad bij.

Vinyl tegels en – stroken

De luxueuze Allura vinyltegels van Forbo bieden u de mooie uitstraling van een natuurlijke houten of stenen vloer met de voordelen van het sterke en duurzame vinyl: warm aan de voeten, geluidsdempend, stevig en duurzaam, gemakkelijk te installeren en onderhoudsvriendelijk.

De Allura LVT collectie is beschikbaar in 3 uitvoeringen: Allura dryback (te verlijmen), Allura Flex (losleg) en Allura Click (kliksysteem). Bekijk de Allura video of ontdek de collecties hieronder.

Linoleum

Met een breed scala aan collecties biedt Linoleum ongekende mogelijkheden. Ons doel is een excellente vloer met optimale eigenschappen voor elke omgeving. Een hygiënische vloer, geïnspireerd door de natuur. Forbo's linoleumvloeren, bekend onder de merknaam Marmoleum, staan voor veelzijdigheid, duurzaamheid en kracht. Een materiaal dat zowel ecologisch als economisch waarde toevoegt aan alle moderne en eigentijdse architectuur.